marți, 31 ianuarie 2012

CUM ALEGI OCHELARII DE VEDERE

Un lucru este clar pentru toata lumea. Nu dam sfaturi referitoare la lentilele ochelarilor de vedere. Recomandam ca de fiecare data cand va faceti ochelari sa o alegeti lentilele recomandate de doctorii oftalmologi. Ceea ce dorim noi sa facem pentru voi este sa va invatam mici trucuri referitoare la asortarea ramelor de ochelari de vedere.

Mai toate ramele de ochelari de vedere aratau la fel, cu ceva vreme in urma. Multi considerau ca ochelarii erau insemnul intelectualilor, si multa vreme au fost simbolul tocilarilor. Un studiu realizat recent de catre australieni arata ca nu mai e chiar asa.

Acum, datorita designelor moderne, ochelarii de vedere au devenit o fitza, un accesoriu vestimentar, cu rolul de a te ajuta atat la corectarea vederii, cat si sa fii in trend, sa fii cool. Si uite asa au indraznit sa poarte ochelarii de vedere si cei care pana nu demult se fereau sa fie vazuti cu biciclete pe nas.

Barbatii considera femeile cu ochelari foarte chic (e adevarat ca in capul lor se face o corelatie cu un anumit gen de filme), iar femeile spun despre barbatii cu ochelari ca le confera un aer de intelectual - misterios.

Un avantaj major pe care ti-l confera alegerea corecta a ramelor ochelarilor tai de vedere este ca iti pot corecta diverse probleme estetice ale fetei, precum o distante prea mare intre ochi, trucul fiind sa folosesti niste ochelari cu puntea masiva de culoare inchisa. Daca in schimb ai ochii prea apropiatai, firesc alegi rame cu o punte usoara, transparenta. Cate dintre noi cand ne uitam in oglinda nu ni se pare ca avem nasul prea lung si subtire? Poti modifica aceasta perceptie alegand o pereche de ochelari cu puntea joasa. ISau se poate intampla si invers. Sa aveti nasul mai scurt si mai gros. In acest caz sunt recomandati ochelarie de vedere cu puntea foarte inalta.

Alege modele de rame la moda. Uitat-te la faimoasele modele prezentate in revistele de moda, vezi care sunt in tentinde si alege ce-ti place.

Tu cum alegi ochelarii de vedere?